Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Gazetemize Aysan ve Onay'dan kutlama

Gazetemize Aysan ve Onay

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ile meclis üyesi Halil Aydöner gazetemizin 39. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan,  AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ile meclis üyesi Halil Aydöner gazetemizin 39. kuruluş yıldönümünü kutladı. 
Aysan: "Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim" 
Erdek basın camiasında Yeni Erdek Gazetesi`nin önemli bir yere sahip olduğuna değinen Belediye Başkanı Aysan, "Kurulduğu günden bu yana yaptığı ilkeli yayınları ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Yeni Erdek Gazetesi`nin bölgemiz basın hayatına katkılarının daha nice yıllar devamını dilerim." dedi.
Onay: "39. yaş gününüz kutlu olsun"
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ise yerel basının gücünün inkar edilemez olduğunu dile getirdi.
Yeni Erdek Gazetesi`nin bu gücün oluşmasında önemli bir etken olduğunu kaydeden AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Onay, "Yeni Erdek Gazetesi`nin kat ettiği mesafenin birçok kuruluş için örnek olması gerektiğine dikkat çekti.
Umarım başarılarınız hız kesmeden devam eder diyerek konuşmasını sürdüren Onay, "Bölgenin sizin gibi işini özenle yapanlara ihtiyacı her zaman var" diyerek sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false